Oikea ihminen väärään aikaan.

vai

Väärä ihminen oikeaan aikaan?

Kuka sen määrittelee?

Joku suurempi taho vai ihminen itse?

Eikös meistä jokainen ole oman elämänsä päähenkilöitä mutta uskon siihen että kaikella mitä elämässä tapahtuu on jokin syy tai se on kohtalon sanelemaan.

Onko se näin kuitenbkaan koska ihminenhää pystyy itse vaikuttamaan elämänsä kulkuun mutta entäs jos elääkin muiden sanelemalla tavalla?

Miksi sittten sanotaan että jokaisella  meistä on oikeus elää niin kuin itse haluaa (lakeja tietysti pitäisi/pitää noudattaa) eikä kellään toisella ole oikeutta siihen nokkaansa työntämistä tms oikeutta puuttua?

Mutta miten ihminen voi sitten rakentaa minkläänlaista ihmissuhdetta kehenkään jos jokainen meist elää omilla "säännöillään"  elämäänsä

No tietysti komromisseillä

Mutta onko se tasapuolinen kompromissi jos toinen on päättänyt 60% ja toinen vaan 40%

Eikös kompromissin kuuluisi olla yhteinen ja yhdessä päätetty?

Onko muuten ihmisen pisin matka kävellä esim riitatilanteissa toista ihmistä puolitiehen vastaan sovun saamikseksi?

Voiko sopu säilyä jos kävellään toista piuolitiehen vastaan ja sanotaan kirkkain silmin yhtä ja seuraavassa hetkessä toista?

Miksi mennä kohtaamaan toinen jos tietää jo ennen kävelemään lähtöään tiedostaa ettei pysty sopuun?

Jos pystyy valehtelemaan toiselle sovun teko hetkellä niin eikös silloin valehtele myös itselleen?

Eikö olisi vaan helpompi sanoa ettei pysty siihen ja molemmat pääsisivät jatkmaan elämäänsä eri tahoillaan?

Miksi kiusata toista ja samalla myös itseään moisella negativisuudella kun senkin energian voisi kääntää positiiviseksi voimavaraks?

Kuinka monesti ihmiset edes miettivät tuota riitatilanteissa?

Eikös muuten riitatilanteissa mielipiteet ja asiat riitele ihmisten suulla eikä ns ihmiset?

Riita tilanteita ei voi elämässä välttää ja se joka väittää ettei ole koskaan riidellyt kenenkään kanssa niin valehtelee varsinkaan jos omistaa yhtään omia mielipiteitä joiden takana seisoo ja jotka uskaltaa tuoda julki mutta miksi ihmiset käyttävät muiden mielipiteitä ja heidän kertomia kipeitäkin asioita heitä  itseään vastaan varsinkin kun haluavat satuttaa?

Miksi me ihmiset emme vaan voisi jokainen sisäistää sitä että vaikka elämme eritavoin erilaisina yksilöinä muiden kanssa niin silti meillä kaikilla on eräs toisiimme yhdistävä asia eli:

IHMISARVO!!!!!

Jos ihminen ei pidä toisesta niin se ei tarkoita sitä että olisi silloinkaan oikeutta toista haukkua yhtikäs mitenkään.

Mikä siinä on niin vaikeaa joillekin meistä ihmisistä että asian artikuloisi niin että riitaa ei tulisi tai negatiivisia tunteita?

Miksei ihmiset tajua katsoa ensin peiliin ja kysyä onko varaa arvostella tms muita joiden kengissä ei ole kulkenut kuitenkaan päivääkään?

Miksei ihmiset voi ymmärtää käyttäytyä ja puhua toisilleen niin kuin toivoisivat heille itselleen puhuttavan?

Eikö se ole niin että kaikista ei tarvitse todellakaan pitää eikä kaikkien kanssa tarvitse sydän ystävyyttä edes alkaa yrittämään mutta silti jos tilanne vaatii jokainen voisi edes yrittää tulla toimeen edes muodollisesti?

Sekään että elätkö kelan rahoilla vai saatko palkan tehdystä vakityöstäsi ei tee ihmisistä toistaan parempia vai voiko rahalla ostaa ne asiat mitkä elämässä on tärkeimpiä esim rakkauden, luottamuksen, ja kunnioituksen tai ihmisiä elämäänsä?

Mikä saa ihmiset kuvittelemaan niin jos on päässy vakituiseen työhön et heilläkään olisi mitään oikeutta arvostella ihmisiä jotka elävät kelan tuilla ja saavat pienemmän rahan?

Tekeekö raha ihmisestä oikeasti onnellisen?

raha joo helpottaa elämää kun sillä voi maksaa laskut jne mutta ne on hoidettava oli sitten vakityössä tai kelan rahoilla.

Mikä on se syy joka saa ihmisen tietyssä mielentilassa jne alistamaan toista henkisesti tai fyysisesti koska tuskin alistajakaan haluaisi itse kokevan sitä jos tilanne olisikin toistepäin.

Miksi muuten ihmisten pitää varta vasten nostaa itseään jalustalle ja loukata toista kohtelemalla toista ihmistä kuin roskalaatikkoa koska eikös jokaisessa lasissa ole reunat?

-Epätäydellisen täydellinen Jonna virheineen pohtii ja miettii aika eriskummallisia kysymyksiä vastaten niihin kysymyksillä-