On ns ihana kyl ku oon lähiaikoina huomannut etten on ainoa naispuolinen jota miehet on pompotelleet ja pitäneet kynnysmattona.. ja nyt meillä on tietynlainen vertaistuki ryhmä jonka yks motto on

                        "FENIX LINNUT NOUSEE TUHKASTA MUTTA TODELLISET NAISET NOUSEE PASKASTA!!!

Emme syrji tms dissaa miehiä vaan kannustamme tukien toisiamme NAISINA ja kuuntelemme antaen toisillemme jonkunsorttista vertaistukea. Jokaisen meist naisista on ymmärrettävä et olemme itsenäisiä ja vahvoja plus et meilläkii on ihmisarvo.

Toisaalta erään tuttuva pariskunnan miespuolinen jäsen alkoi puhumaan siitä että välillä humalassa ollessaan varsinkin naisensa lyö häntä jne mutta sekään EI ole oikein tosiaankaan ja hänelle sen sanoimmekin! ja itse muistelin että se on edeleenkin aika vaiettu aihe että "nainen lyö miestään" mutta siitä jaksetaan edelleenkin lehdissä jne jauhee että "mies lyö naista" mutta kumpikaan EI ole oikein.

Itse yritän pyrkiä siihen (ja hyvin olen onnistunutkin) että fyysinen väkivalta ei ratkaise mitään eikä ole oikein paitsi tietenkin itsepuolustuksena!

Uskon itse siihen että asiat pitäis voida puhumalla selvittää eikä nyrkein tms mut joskus tosiaan tilanne vaatii sitä että nyrkit jne heiluu esim jos on tilanne jossa tosiaan joutuu itseään tms puolustamaan mutta eipä noita tuommosia tilanteita lähiaikoina ainakaan oo näkynyt ja toivottavasti ei näykkään! *koputtaa puuta*